WeTu Analytics

Twyfelfontein Adventure Camp

Twyfelfontein Adventure Camp ligt te midden van glooiende rotsblokken met granieten, op een gunstige locatie op tien minuten rijden van de Twyfelfontein Rock Gravures, op loopafstand van het Damara Living Museum en de Huab River Valley.
Accommodatie op de eigenschap bestaat uit 12 gemeubileerde en-suite tenten met twee bedden, een open badkamer met een zonne-energie verwarmde douche met warm water, wastafel en toilet en een schaduwrijk terras met stoelen. De 'Main tent', een open Lapa, geeft ruimte voor restaurant, een bar en een terras bij het zwembad. Het restaurant kan in de winter met luiken worden afgesloten.

U kunt ook genieten van een schilderachtige natuurrit in de kortstondige rivier de Huab en de omliggende vallei. Het is een excursie die bezoekers blootstelt aan unieke geologische formaties en de mogelijkheid om de ongrijpbare woestijnaangepaste olifanten en neushoorns te zien.
Een bezoek aan het naburige Damara Living Museum kan op eigen wijze worden gedaan, het biedt een fascinerende blik op de mensen, het erfgoed, de hartslag en de ziel van Damaraland.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Twyfelfontein Adventure Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen