WeTu Analytics

Twyfelfontein Adventure Camp

El Twyfelfontein Adventure Camp està situat en roques rodants d'un aflorament de granit, a 10 minuts amb cotxe dels gravats de roques de Twyfelfontein, a poca distància a peu del Museu de Damara Living i la vall del riu Huab.
L'allotjament de la propietat consta de 12 tendes moblades en suite amb dos llits, un bany obert amb dutxa d'aigua calenta calenta, lavabo i lavabo i una terrassa a l'ombra amb cadires. La botiga principal, una Lapa oberta, dóna espai a la zona de restaurant, un bar i terrassa de la piscina. El restaurant es pot tancar amb persianes a l'hivern.

Els clients també poden gaudir d'una pintoresca natura a l'efímer riu Huab i a la vall dels voltants. Es tracta d'una excursió que exposa al visitant a formacions geològiques úniques i la possibilitat d'albirar els elusius elefants i rinoceronts adaptats al desert.
Una visita al veí Damaraland Living Museum es pot fer en disposició pròpia, ofereix una mirada fascinant sobre la gent, el patrimoni, el pols i l'ànima de Damaraland.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Twyfelfontein Adventure Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes